Totebag geisha blog sumiwithsoul

Celebrant els inicis de Sumi: 'Totebag'

Com alguns ja haureu vist, fins a finals d'octubre hem posat un preu especial per a tots els seus models de borsa Totebag. I us preguntareu, què se celebra? Sumi celebra que 'tot va començar amb la borsa Totebag'.

Una bossa molt senzilla que va aparèixer a les nostres vides per quedar-se i que em va portar a fer una versió millorada de les que coneixia. Així que vaig començar a crear tenint molt clares algunes premisses, que havia de ser molt resistent i que expliqués una cosa que passava al meu voltant.

Així va ser com va néixer, una bossa gran que et permet carregar allò que necessites i de fàcil accés. Vaig afegir una butxaca al seu interior per tenir les coses més petites a l'abast i vaig incorporar un sistema de reblons interior i tires de pell perquè fos més resistent i confortable.

Ja tenia el disseny, sabia els acabats i, mentre la creava, vaig començar a pensar a fer col·laboracions amb artistes locals a través de la il·lustració per poder estampar les seves obres a les bosses i, així, donar-los visibilitat.

Per això vaig comptar amb la col·laboració de dos artistes que van decorar les meves primeres peces:


Joel Valls: Il·lustració arabesca

geometría arabesca - Joel Valls Sumiwithsoul

Link Insta @joel.uve.tatoo


 


Carlos Álvarez: il·lustració japonesa

geisha ilustración -Carlos Albarez sumiwithsoul colaboraciones

Link Insta @in_visibl_e


Aquesta va ser la meva primera creació i us convido a que descobriu tots els models i el preu en promoció a la web. Només fins a final de mes. Gaudiu-les!

Tornar al blog

Deixa un comentari

Tingueu en compte que els comentaris s'han d'aprovar abans que es publiquin.