Viaje a Japón, inspiración Japan Winds

Viatge al Japó, inspiració Japan Winds

Des de feia temps tenia ganes de fer un viatge, un viatge sola, un viatge inspiracional.

Tenia clar el lloc, el Japó, ja que m'atreu la seva cultura, tradicions, estètica i manera de ser.

Dos mesos de viatge amb una maleta de cabina i moltes ganes de descobrir. Tòquio, Kyoto, Osaka, Sendai, vaig recórrer el país del Nord a Sud evitant algun tifó que un altre.

Vaig tornar admirada de les persones que em vaig trobar al camí. Vaig trobar el que vaig anar a buscar, les experiències que han construït el meu nou jo i inspiració per crear nous productes i col·lecció. I també vaig tornar amb dues maletes plenes de teles i quimonos per seguir el camí SUMI.

Tornar al blog

Deixa un comentari

Tingueu en compte que els comentaris s'han d'aprovar abans que es publiquin.